61498136_692315364558548_6872001412230807552_n.jpg

Kiša je danas bila neumoljiva.Odgođeni su svi mečevi teniskog turnira. U nedjelju će se odigrati kompletan program do kraja natjecanja. Mečevi se igraju na 3 terena, i počinju u 9 sati

. Prvo su na rasporedu četvrtfinala u pojedinačnoj konkurenciji.

Prvi četvrtfinalni par čine Slovenac Nik Razboršek i Latvijac Martins Podzus. Oba igrača su do četvrtfinala stigla bez izgubljenog seta. Slovenski tenisač je favorit, s obzirom na bolju formu i činjenicu da je u jedinom međusobnom ogledu dosta lako slavio protiv Podzusa, prepustivši mu samo tri gema.

Pobjednik ovog meča u polufinalu će igrati sa boljim iz južnoameričkog okršaja Joao Pedro Sorgi - Francicso Cerundolo. Osmi nositelj Sorgi je slavio lagano u jedinom međusobnom sudaru, ali to je bilo prije tri godine, tako da nas sada zasigurno očekuje sjajan meč.

Argentinac Gonzalo Villanueva direktni je putnik u polufinale, jer mu je hrvatski predstavnik Alen Rogić Hadžalić predao meč zbog upale tetive lakta.

Villanueva u polufinalu čeka boljeg iz "meča dana" između Australca Cristophera O' Conella i jedinog preostalog bosanskohercegovačkog predstavnika Nermana Fatića.O' Conell igra sjajan tenis, i prikazao je najviše dosad. Ali protivnik s druge strane mreže bit će mu miljenik publike Nerman Fatić, koji uživa igrati u Kiseljaku i pruža zaista odlične partije.

 

 

Nakon toga ( ne prije 12 i 30) usporedno će se na terenima 1 i 4 igrati finale u konkurenciji parova i polufinalni okršaj između Villanueve i pobjednika meča Fatić/O'Conell.Finale parova rezervirano je za okršaj Podzusa i Ratniuka i Cerundola i Sorgija. Teško je prognozirati ovaj meč, jer su oba dubla provela skoro pa podjednako vremena na terenima. Kladionice prednost daju četvrtim nositeljima Martinsu Podzusu i Maximu Ratniuku.

 

Oko 16 i 30 na rasporedu je drugo polufinale na terenu broj 1. Igrat će pobjednici mečeva Sorgi/Cerundolo i Razboršek/Podzus. Nakon drugog polufinala na terenu broj 1 igrat će se i finale u singlu. Ovo je prvi put na turniru u Kiseljaku da se cijela završnica igra za 1 dan, ali s obzirom na vremenske uvjete i činjenicu da je zbog međunarodnog termina nemoguće prolongirati mečeve. Čeka nas uzbudljiv teniski dan. Vidimo se !