Tom Kočevar Dešman (Slo) i Elmar Ejupović (Ger) plasirali su se u finale turnira "Sarajevski kiseljak open 2018.". Slovenac je u polufinalu svladao Tomislava Jotovskog iz Makedonije dok je Ejupović bio bolji od Gustava Hanssona iz Švedske.

Prošlogodišnji pobjednik David Pichler zaustavljen je prije polufinala kao i Duje Kekez iz Hrvatske.

Osim polufinalnih mečeva, u subotu je odigran i finalni meč za parove te je pobjedu odnio dvojac iz Australije Propoggia/ Puodziunas koji su pak svladali dvojac iz Slovenije, Kočevar Dešman/Razboršek.

Finalni meč na terenima Teniskog kluba Elliptic u Kiseljaku počinje u nedjelju u 14 sati.

 

Podsjećamo, riječ je o  međunarodnom teniskom turniru "Sarajevski kiseljak open 2018." koji spada u kategoriju jednog od najjačih teniskih turnira u Bosni i Hercegovini s obzirom da se isti održava pod okriljem ITF-a, Međunarodne teniske asocijacije.

Nagradni fond je 15.000,00 dolara a boduje se i za ATP ljestvicu. Turnir organiziraju Teniski klub Elliptic i Općina Kiseljak.

Turnir se održava pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića a isti su podržali i predsjednik FBIH Marinko Čavara, predsjedateljica Doma naroda PFBIH Lidija Bradara, Federalno ministarstvo zdravstva, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Federalno ministarstvo financija, Ministarstvo obrazovanja znanosti, kulture i športa ŽSB kao i tvrtke: Sarajevski kiseljak, Barić d.o.o. , HT ERONET, Croatia osiguranje, Mix company, Ceste company, Karlovačko, Inoma,Juicy, Duno-lit d.o.o., Domotex Kiseljak, Motel Zigi, Motel Maks, STR Nina, Pekara Matić, Marcaffe, Foto studio Pavlović, Euro sport Kiss, Delta security, HRT Kiseljak i Kiss FM.