Tjedan dana nakon zatvorenja, dojmovi nam se polako slažu. Premda što se posla tiče još uvijek završavamo s ovogodišnjim izdanjem turnira, mislima smo već u 2017. godini te 18. po redu Sarajevski kiseljak openu.

Sada kada su se emocije i dojmovi polako slegli, uz ove dosad neobjavljene fotografije Teniskog kluba Elliptic, i ovim putem želimo se još jednom zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli da se naš Klub kao i općina Kiseljak  i ove godine nađu na mapi svjetskih teniskih događanja.

S obzirom na sve poruke podrške i čestitke koje smo nakon zatvaranja dobili, možemo reći da smo i ove godine odradili odličan posao!

A kad kažemo mi, mislimo na mali ali uigrani tim ljudi koji se tijekom devet dana natjecanja pobrinuo da sve prođe u najboljem redu.

Hvala svim igračima, sudionicima koji su odlučili prijaviti se te nam na taj način ponovno pružili svoje povjerenje.

Hvala svima koji su nas posjetili tijekom trajanja natjecanja jer bez publike na našim terenima, sve ovo zaista ne bi imalo smisla.

Posebnu zahvalu upućujemo svim našim sponzorima i pokroviteljima što su podržavaju a samim time i vjeruju u ovaj projekt. Na prvom mjestu načelniku općine Kiseljak, gospodinu Mladenu Mišuriću Ramljaku koji je osim pokroviteljske preuzeo i ulogu suorganizatora turnira.

Zahvaljujemo se i predsjedniku Federacije BiH,Marinku Čavari,predsjedateljici Doma naroda Parlamenta FBIH Lidiji Bradara, županijskom ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, Sarajevskom kiseljaku, Heineken, Juicy, Elektroprivredi Hrvatske zajednice Herceg Bosne, Croatia osiguranju, tvrtkama Mix company, Marcaffe, Frozen Berries, Motelu Zigi, tvrtki Ceste company, pekari Matić, sportsko-rekreacijskom centru Romari, tvrtki Barić, Motelu Maks, tvrtki Duno lit, sportskoj opremi Eurosport Kiseljak, tekstilnoj radnji Valentino, fojničkom Reumalu, foto studiju Pavlović, Delta security, str Nina,  kao i našim vjernim medijskim pokroviteljima radiju i televiziji Kiseljak...

Naše aktivnosti naravno ne prestaju. Rad s mladima, djecom, mogućnost rekreativnog igranja tenisa samo su dio naše ponude, stog vas pozivamo da nas posjetite na Gromiljaku i uvjerite se da bijeli sport zaista nije rezerviran samo za velike gradove nego da sve ono najbolje što sport općenito a pogotovo tenis mogu pružiti, imamo i mi ovdje, na dohvat ruke.

 

Vaš, Teniski klub Elliptic

Ažurirano ( Utorak, 07 Lipanj 2016 09:05 )