Turniri

Ivan Biletić osvojio turnir u Međugorju

Protekloga je vikenda (07.-08.04.2018) u organizaciji Teniskog kluba Međugorje održan teniski turnir za djecu do 12 godina iz kalendara Teniskog saveza BIH. Naš predstavnik Ivan Biletić u finalu je pobijedio Amara Silajdžića rezultatom 6:2 6:3 i tako postao pobjednikom ovog turnira. Čestitamo.


 

Masters do 12 godina u Mostaru

Proteklog vikenda je u Mostaru održan teniski turnir Masters do 12 godina. Nastupili su 8 najbolje rangiranih dječaka do 12 godina iz BiH. Naš predstavnik Ivan Biletić je osvojio drugo mjesto. Rezultat finalnog meča je

Edin Mulalić (Tuzla,2005.g.) - Ivan Biletić (Kiseljak, 2005.g.) 6:4 6:1. Čestitamo.

 

Županijsko (kantonalno) prvenstvo 2017

Dana 09.09.2017. na terenima našeg kluba održano je županijsko prvenstvo. Od naših članova zapažene rezultate imali su:

Petrik Milanović osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 10 godina. Ivan Biletić osvojio je prvp mjesto u kategorijama do 12 godina i do 16 godina.

Merjem Voloder osvojila je prvo mjesto u kategoriji djevojčica do 16 godina. Čestitamo njima i ostalim sudionicima.

Ažurirano ( Utorak, 19 Rujan 2017 18:54 )

 

Ivan Biletić nastavlja dominaciju u svojoj kategoriji

Teniski klub Elliptic Kiseljak nastavlja dominaciju na teniskim terenima naših prostora.
Potvrđuje ovo i protekli vikend  održani  turnir "OP Kiseljak" u kategoriji do 12 godina u muškoj i ženskoj konkurenciji. Naime, Ivan Biletić iz Kiseljaka je pobjedio Justina Ilića  člana Teniskog kluba Mostar  rezultatom u finalu 6/0 6/1.
U ženskoj kategoriji slavila je Marija Ivankovic (TK Mostar) pobijedivši u finalnom meću Asju Salkanovic (TK AS) rezultatom 6/4 6/4.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 17 Srpanj 2017 08:23 )

 

Održan memorijalni turnir za Ivicu Udovičića

Članovi Teniskog kluba "Elliptic" ustrajali su u ideji da prošlogodišnja inicijativa održavanja memorijalnog turnira bude nastavljena te vremenom preraste u tradiciju.
Riječ je naravno o memorijalnom teniskom turniru parova  "Ivica Udovičić" čije je inicijativno izdanje održano prošle godine. Ove godine sve je podignuto na veću razinu. Igralo se na terenima spomenutog Kluba u dvije starosne skupine  u kojima je nastupilo ukupno 14 parova.
U skupini za igrače iznad 35 godina (u kojoj je nastupio i državni prvak za djecu do 10 godina) u finalu su igrali Goran Lulić i  Boris Dimać protiv Roberta i Ivana Biletića. Premda u do kraja neizvjesnom meču na kraju su slavili otac i sin Biletić.
U drugom finalu uspješniji su bili David Udovičić i Nikola Kobačić pobijedivši   Tomislava Bencuna i Danijela Barića.
Premda je rezulat bio najmanje važan makon cjelodnevnog teniskog nadmetanja najuspješnijima su podijeljene i medalje te pehari.
Svi sudionici turnira su i ove godine prethodno položili cvijeće na grob pokojnog Ivice koji je prije dvije godine preminuo nakon duge i teške bolesti.
Inače, Ivica je između ostalih obnašao i dužnost načelnika općine Kiseljak te pružio ogroman doprinos njenom razvoju. Bio je i veliki prijatelj Teniskog kluba te je i jedan od najzaslužnijih za razvoj sada već međunarodnog turnira koji se godinama održava na Gromiljaku.
Ostale fotografije pogledajte u galeriji.

Ažurirano ( Utorak, 25 Srpanj 2017 09:09 )

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Pokrovitelji 2017
Naša facebook stranica
Naša facebook stranica