U organizaciji TK "Elliptic" uspješno je privedeno kraju 16.izdanje teniske lige.
Ove godine sudjelovalo je 60 natjecatelja, koji su bili podijeljeni u četiri kategorije, i to : singl za muškarce, singl za žene, dubl prva liga i dubl druga liga.
TOMO-DAVID.jpgKada je u pitanju singl za muškarce, titulom se okitio Tomislav Bencun. On je u odličnom meču u tri seta savladao Davida Udovičića sa 6-4;4-6;7-5. Bila je to repriza prošlogodišnjeg finala, a Bencun je uzvratio Udovičiću za poraz prošle godine.

U mastersu druge jakosne skupine najbolji je bio Davor Šimić. On je u finalu mastersa nadigrao Mišu Čelana sa dvaput po 6-1.
Teniska liga se u pojedinačnoj konkurenciji boduje i po dobnim skupinama.Do 20 godina najbolji je bio Teo Udovičić, do 30 David Udovičić,do 40 godina Dean Bošnjak te do 50 godina Tomislav Bencun.
David Udovičić bio je najbolji u dublu "prva liga",te je tako isprao gorak okus poraza od Bencuna, dok je drugoplasirani u ovoj kategoriji Marko Marjanović.. Kada je u pitanju druga liga, trijumfirao je Robert Biletić, ostavivši iza sebe Želimira Kuliša.
Stela Majdandžić osvojila je titulu u pojedinačnoj konkurenciji kod žena, te je tako nadmašila drugo mjesto osvojeno prošle godine.
Pobjednicima i finalstima su osigurane vrijedne nagrade zahvaljujući pokrovitelju „Teniske Lige 2023“ tvrtki „BRACOM“TENIS SHOP ( www.bracom.ba ) i sponzoru „MIX COMPANY“.
I ove godine igrao se vrlo kvalitetan tenis. Odigran je veliki broj super uzbudljivih mečeva i dojam je kako i sam kvalitet svake godine raste.Nema sumnje kako će naredno izdanje biti još zanimljivije i kvalitetnije, a vjerojatno i brojnije kada su u pitanju tenisači i tenisačice.
Direktor teniske lige ,Robert Biletić zahvaljuje se svim sudionicima lige na fer i korektnoj igri,čestita pobjednicima i posebno se zahvaljuje sponzorima na vrijednim nagradama i svima koji su na bilo koji naćin pomogli u organizaciji ovogodišnjeg izdanja.Nakon mečeva upriličen je domjenak za sve sudionike.