Liga se igrala na terenima Teniskog kluba Elliptic, te je i ove godine ponudila sjajan tenis, zanimljive mečeve i prije svega lijepo druženje.Najbolji igrači i igračice dobili su i prigodne nagrade.
Ove godine, sudjelovanje je uzelo 68 sudionika, koji su bili raspoređeni u četiri lige Kiseljaka, odnosno četiri kategorije (singl za muškarce i žene, dubl prva liga i veteranska liga).
U singlu, naslovom se okitio David Udovičić. Udovičiću je u finalnom meču Ivica Slomo predao meč zbog ozljede.Ukupno je u natjecateljskom dijelu nastupio 41 tenisač.
U Mastersu donjeg dijela lige najbolji je bio Antonio Tomić, koji je u finalu nadigrao Petrika Milanovića.


Teniska liga se u pojedinačnoj konkurenciji boduje i po dobnim skupinama.Tako je najbolji do 20 godina Ivan Biletić, do 30 godina David Udovičić, do 40 godina Ivan Krajina, te do 50 Ivica Slomo.
U dublu, borba je bila velika i neizvjesna do samoga kraja. Utrku za najboljeg igrača parova vodili su Marko Marijanović i Nikola Kobačić. Na kraju je kolo prije kraja Marijanović upisao bodove i osvojio ovo izdanje Teniske lige Kiseljaka.
Zbog pojačanog interesa, organizirana je i veteranska liga parova, kojom je suvereno prohujao Robert Biletić ispred Želimira Kuliša Picana.
Po prvi put organiziran je i ženski dio natjecanja. Slavila je Lea Štrljić, koja je u završnici savladala Saru Udovičić.
Direktor TK Elliptic Robert Biletić izrazito je zadovoljan ovom sezonom.
"Drago mi je što smo uspjeli u prvotnom naumu. Teniska liga se širi, i iz godine u godinu sve je više sudionika. Ono što je najbitnije je činjenica da je ovo preraslo u tradiciju i jedno lijepo druženje.Letvica je postavljena visoko, ali nadam se i vjerujem kako će i naredna sezona biti ovako uspješna, ako ne još i više", kazao je Biletić