Završen 7. Teniski međunarodni memorijal Ivica Udovičić koji se igra po pravilima Hrvatske unije tenisača.
Ovogodišnji turnir je je u potpunosti pripao Kiseljačanima koji su na domaćem terenu osvojili čak 9 trofeja.
Nikola Kobačić je osvoji prvo mjesto u Kategoriji parova s Markom Marijanovićem pobijedivši u finalu tuzlansku kombinaciju Velagić/Ferizbegović kao i drugo mjesto mix parova koje je igrao sa Sarom Udovičić. Bolji od njih u tom finalu bili su još jedan Kiseljačanin Goran Lulić i njegova partnerica Mikica Šabović iz Kaknja.

memorijalulic.jpg
Rade Gudelj je u kategoriji muških parova preko 45 godina s partnerom Ivanom Iličićem iz Vinkovaca osvojio drugo mjesto.
David Udovičić je osvojio pojedinačnu kategoriju za muškarce do 35 godina, dok je Stipo Marijanović u Kiseljačkom finalu kategorije pojedinačno muškarci preko 35 godina pobjedio Tomislava Bencuna i time zaokružio sjajnu formu na ovogodišnjem memorijalu. Na ruku mu je zasigurno išla i velika potpora s tribina koju je imao tijekom cijelog turnira.

memorijaldavid.jpg

memorijalnii.jpg

memorijalnagrade.jpg
Razočaranje turnira su definitivno naš najbolje rangirani muški par u kategoriji preko 45 godina Biletić/Škoro koji su zapeli već na prvoj prepreci i time se oprostili od turnira.
U kategoriji pojedinačno preko 45 godina najbolji je bio Saša Vuković iz Sarajeva dok je u kategoriji pojedinačno preko 55 godina najbolji bio Almir Šabović iz Kaknja koji je zajedno sa partnerom Ismirom Brkićem osvojio i kategoriju muških parova preko 45 godina.

memorijalnagrada.jpg
Najbolja u konkurenciji dama je Stjepana Bobaš iz Viteza dok je u parovima najbolja bila splitsko-makarska kombinacija Barić/Škarica.

memorijalll.jpg
Treba napomenuti da je na turniru sudjelovalo 103 igrača iz 26 gradova kako Bosne i Hercegovine tako i susjedne Hrvatske.

memorijal9.jpg

memorijal8.jpg

 memori.jpg

memmonikola.jpg

memm.jpg